Ostukorv -Ostukorvi vahesumma:0,00 €
 TELLIMUSINFO: 6 616 988  (E-L 10-21)

HC PRO ARM BLASTER

HC PRO ARM BLASTER

OLE ESIMENE, KES SELLELE TOOTELE KOMMENTAARI KIRJUTAB

Saadavus: Laost otsas

SKU: HC PRO ARM BLASTER /K1-R10

Tavahind: 79,00 €

Soodushind 29,99 €

Hauiseristin sisältää niskan takaa rinnan päällä roikkuvan pehmustetun metallituen, jota käyttäessä saat eristettyä hauislihakset todella tehokkaasti. Tuen käyttö estää heijari-liikkeen, eli selän käyttämisen apuna hauiskäännöissä. Myös kädet pysyvät tiukasti paikallaan, jolloin liike kohdistuu juuri haluttuun paikkaan eli hauikseen.

Hauiseristintä aka Arm blasteria on käytetty jo kultaisella 60-luvulla. Aikoinaan itse Arnold teki tämän apuvälineen tunnetuksi suurimmalle väestölle. Sittemmin arm blaster on jäänyt vain todellisten salihirmujen keskuuteen. Mutta nykyään tämä uskomaton pala metallia on yleistynyt kuntosaleilla ja ihmiset ovat huomanneet taas, kuinka tehokas treeni tällä saadaan aikaiseksi. Hauiseristimellä nimensä mukaan eristetään liike niin, ettei mikään muu lihasryhmä, paitsi hauis, rasiudu. Kokeile itse ja tunne vaikutus.

Parhaimman hyödyn saat jos suoritat liikkeen mutkatangolla, tällöin myöskään ranteet eivät rasitu, vaan voit keskittyä itse hauiskääntöön!

Tuen käsiosat on pehmustettu neopreenipäällysteellä. Myös nylonvyössä on pehmuste niskan kohdalla. Pehmuste suojaa käsivarsia ja takaa hyvän ja mukavan otteen.


Mitat: n. 57cm pitkä / 9cm leveä
Väri: Musta
Paino: n. 700g